12 juny, 2018

El passat dia 3 de juny a la seu central del GRUP HERACLES, a Andorra, ICDQ va fer entrega dels certificats de renovació del seu sistema integrat de gestió en base a les normes ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001 d’aplicació a totes les empreses i activitats del grup empresarial.

Els certificats els van rebre el Sr. Leonard Carcolé, Director General, el Sr. Joaquim Oliveras, Secretari General i la Sra. Mònica Jordana, Responsable del Sistema del GRUP HÈRACLES, de mans del Sr. David Galeote, CEO i el Sr. Miquel Picas, Gestor d’Operacions d’ICDQ.

icdq. es Cert Grup Heracles

Amb aquesta fita el GRUP HERACLES reafirma els seus compromisos de millora contínua, el seu respecte pel medi ambient i una millor administració de riscos de salut i de seguretat, posicionant-se en el Principat com a referent, diferenciant-se de la competència i reforçant, de manera positiva, la seva imatge davant de totes les parts interessades i de la societat en general.

El GRUP HERACLES es una empresa Andorrana, amb presència també a Espanya, dedicada absolutament al sector de la construcció i líder en el sector de l’obra pública al Principat.

El GRUP HERACLES i les seves filials han efectuat obres clau d’infraestructura i serveis que han contribuït a la transformació d’Andorra. Gràcies a la seva experiència en projectes especials i construcció d’infraestructures complexes, Grup Heracles ha mostrat una alta capacitació per oferir solucions integrals per a obres d’extrema dificultat tècnica.

La professionalitat i rigor amb què el grup desenvolupa la seva activitat es reflecteix en les certificacions del seu sistema integrat de gestió amb les normes ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001 entregades per ICDQ.

ICDQ, és una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client

ICDQ, forma part d’ICDQ Group, present a través d’aquesta marca a nivell internacional, amb clients en els principals sectors d’activitat: Logística i Transport, Govern, Construcció, Educació, Sanitat i Sectors Industrials, i compta amb clients en més de 10 països.

ICDQ porta terme les seves activitats d’acord amb els principis d’imparcialitat, competència, responsabilitat, transparència, confidencialitat i resposta ràpida i eficaç a les necessitats dels nostres clients.