11 abril, 2022

ICDQ ha estat adjudicada per al Servei d’auditoria de la Prevenció de Riscos Laborals de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

ICDQ ha realitzat aquest mes passat l’auditoria de Prevenció de Riscos Laborals de l’Hospital de Sant Joan de Déu per a la seva certificació.

Sant Joan de Déu tria ICDQ per certificarse de PRL

L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona és un centre especialitzat en la salut del nen i de la dona que es dedica a l’atenció sanitària, sociosanitària, social, docent i de recerca a través de diversos dispositius, entre els quals s’inclouen hospitals, centres de salut mental, centres per a persones amb discapacitat, per a persones majors i per a persones en situació de vulnerabilitat i exclusió social.

L’activitat i l’alt grau d’especialització de l’Hospital Sant Joan de Déu el converteixen en un dels hospitals més importants d’Europa i Espanya que tracta a mares, a joves i nens, a més de ser l’hospital de proximitat de referència de Barcelona.

L’Hospital de Sant Joan de Déu és un centre privat, pertanyent a l’organització religiosa Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, que gestiona més de 300 centres de salut en el món.

Aquest centre hospitalari sosté un model d’atenció integral centrat en la persona assistida i en el seu entorn social i familiar, amb els objectius de promocionar i millorar la salut de les persones i la seva qualitat de vida sense distinció per qüestió de gènere, creences o origen, i per a crear una societat més justa i solidària.

L’Hospital atén 3.543 parts, 122.275 urgències, 18.250 hospitalitzacions, 11.680 cirurgies majors ambulatòries i 8.348 cirurgies.

En aquest centre treballen més de 2.100 professionals, la manera dels quals de treballar està guiada per l’humanisme i per uns valors profundament arrelats, com l’hospitalitat, la qualitat, el respecte, la responsabilitat i l’espiritualitat. A més, compten amb professionals no sanitaris i voluntaris especialment formats per a exercir la seva labor en l’àmbit hospitalari per a fer que l’estada a l’Hospital Sant Joan de Déu suposi el menor impacte possible en les famílies.

Així, l’objectiu de certificació de Prevenció de Riscos Laborals a l’Hospital Sant Joan de Déu, és disposar d’un model de sistema proactiu per a la gestió de la seguretat i la salut en el lloc de treball basat en activitats preventiva.

Sobre ICDQ

Per a la nostra empresa és tot un repte poder proporcionar servei a un Hospital de referència com és el de Sant Joan de Déu i ajudar-los a millorar l’experiència d’hospitalització dels pacients igual que l’atenció sanitària que reben. A través de l’acreditació de Prevenció de Riscos Laborals.

Som una entitat de certificació, privada i independent amb vocació global i serveis en local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació i verificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys d’experiència i un equip humà excel·lent que reforça el lema de la nostra entitat» Persones al servei de Persones».