23 setembre, 2022

Amb motiu de la celebració del 60 aniversari de la fundació de l’Associació Espanyola per a la Qualitat (AEC), S. M. el Rei Felip VI ha rebut aquest dimecres en audiència a la seva Junta Directiva de la qual formem part ICDQ.

La trobada es va celebrar en el Palau de la Zarzuela, on han participat, Beatriz López Gil, la seva presidenta, Avelino Brito, director general, i Elena Fernández, en representació de l’equip de l’Associació, així com la resta de vocals i representants de les diferents entitats.

S. M. el Rei ha compartit amb la Junta Directiva de l’Associació una visió moderna i ambiciosa de la qualitat, que inclou valors, com el de la sostenibilitat, i en el qual les persones exerceixen un paper central. Ens ha animat a seguir amb la nostra missió i en la difusió dels valors de la qualitat, no sols en l’espai propi de l’activitat econòmica, sinó també en l’espai de l’humà, amb el focus en la qualitat de les persones, que és el major dels actius del nostre país. Una ambició compartida per l’Associació i que coincideix amb la nostra visió de la qualitat del segle XXI.

Durant la recepció, S. M. el Rei ha mostrat el seu compromís amb la indústria espanyola i el seu reconeixement al lideratge de destacades empreses espanyoles, dins i fora del nostre país. Els vocals de la Junta Directiva, que pertanyen als sectors d’automoció, alimentació, equips i tecnologies santitarias, empreses públiques, consultoria, avaluació de la conformitat, Pimes i profesionaes independents, entre altres, han compartit amb S. M. el Rei la seva actualitat, els seus desafiaments i també les seves aspiracions. Per part seva, S. M. el Rei ens ha traslladat el seu ànim i la seva confiança en les empreses espanyoles, que amb les seves actuacions i els seus èxits contribueixen a l’impuls de la nostra marca de país fora de les nostres fronteres

Des de ICDQ volem agrair molt especialment a Sa Majestat per l’oportunitat rebuda i l’interès mostrat amb la nostra entitat; ha estat un honor per a nosaltres poder compartir aquesta jornada amb SS. MM.

El nostre director de Certificació, Luis Tatay, com a representant de ICDQ en la trobada
Imágenes © Casa de S.M. El Rey