30 novembre, 2021

Bon dia a tots i totes,

El motiu del present comunicat és la presentació de Luis Tatay al staff directiu d’ICDQ al lloc de Director Explotació i Operacions de la nostra delegació de Madrid.

Llicenciat en Ciències Biològiques a l’especialitat Ambiental, per la Universitat Autònoma de Madrid, Postgraduat en Enginyeria i Gestió Mediambiental, per l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i Tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals. Especialitat Seguretat, Higiene i Ergonomia-Psicosociologia.

La seva experiència professional ha estat centrada en la certificació de tercera part, i des de l’inici de la seva activitat l’any 1999 ha desenvolupat activitats associades al lloc de control de qualitat, direcció tècnica i gestió general de les activades de certificació.

Amb nosaltres, entre altres funcions hi ha les d’establir l’estratègia de desenvolupament dels serveis que prestem, assegurant el desenvolupament operacional, gestionant i administrant els recursos existents a l’explotació de la nostra delegació de Madrid.

M’agradaria que l’acollíssiu com heu fet amb totes les persones que s’han anat incorporant a aquesta petita-gran família que som i que li sol·liciteu tota l’ajuda que sigui necessària per poder continuar creixent junts com fins ara.

Una abraçada,

Salutacions,

David Galeote