12 juny, 2018

Us presentem la nova pàgina web d’ICDQ, un portal redissenyat per oferir més continguts i que permet navegar d’una manera més intuïtiva, pràctica i útil per seguir oferint el millor servei als nostres usuaris i clients.

A la nostra nova pàgina es reforça l’ús d’icones, gràfics i il.lustracions que contribueixen a crear una web més neta i elegant, amb un disseny que facilita la consulta dels continguts d’una manera àgil i dinàmica.icdq.es_web_icdq_certificaciones

L’estructuració de les seccions ha evolucionat i s’ha simplificat per facilitar l’accés a les més habituals, ara ampliades i renovades, el que permet navegar amb facilitat per la nostra extensa oferta de serveis.

La web facilita l’accés directe a les Certificacions i Serveis, que han estat ampliades i s’agrupen en quatre grans blocs amb una iconografia i colors personalitzats, permetent una ràpida visualització i facilitant l’accés d’una forma més ràpida i amb major rendiment.

També donem una més gran rellevància als continguts d’actualitat, i més visibilitat a les xarxes socials, que ens permeten facilitar informació útil sobre els avenços en el sector i interactuar amb els nostres usuaris i clients.

Incorporem el directori de CDQ Group, d’acord amb la nostra vocació local i global, que mostra la xarxa d’empreses del grup que ofereixen serveis de certificació a clients a més de 10 països.

icdq.es_web_cdqgroup

www.icdqgroup.com

Les novetats que us presentem són el resultat de mesos de treball i investigació per respondre a les necessitats dels nostres clients més exigents que busquen qualitat i professionalitat en tots els aspectes.

El seu disseny és adaptatiu, permetent la navegació des de qualsevol tipus de dispositius (tauletes, mòbils, ordinadors…) independentment del sistema operatiu utilitzat.

Us convidem a navegar per la nostra web i que descobriu totes les millores que hem posat a la vostra disposició.

icdq.es_web_icdq_home

www.icdq.es