14 febrer, 2022

L’Associació Catalana d’Entitats de Salut comptarà de nou amb la col·laboració de ICDQ.

Seguim l’inici de l’any amb més bones notícies, aquesta vegada ICDQ ha signat la renovació del patrocini amb ACES, la Associació Catalana d’Entitats de la Salut.

Amb aquesta col·laboració, seguim les nostres accions de suport i intercanvi del coneixement en models de gestió, activitats de certificació i verificació en el sector sociosanitari.

ACES, és una associació empresarial dedicada a la defensa i la promoció dels drets laborals, empresarials i mercantils en l’àmbit sanitari i social.

Té com a missió la projecció de serveis sanitaris i socials per a la consecució d’un sistema sanitari sostenible, pròxim, accessible i de qualitat que doni cobertura a les necessitats sanitàries i socials dels ciutadans.

A més, és una associació compromesa amb el desenvolupament empresarial i personal que aposta per la col·laboració i l’establiment d’aliances estratègiques amb agents pròxims i relacionats amb el sector sanitari i social, com ICDQ, amb el qual comparteixen els mateixos valors d’empresa.

Com a objectius establerts en els acords de patrocini estan la creació d’un vincle entre les dues organitzacions en el qual es compartiran informació sobre el sector sanitari, afavorint la transmissió de coneixements i potenciar la visibilitat dels nous serveis i productes entre ambdues.

Sobre ICDQ

ICDQ, continuem creant llaços amb empreses i entitats sectorials que ens ajudin a créixer i poder oferir el millor.

Som una entitat de certificació, privada i independent amb vocació global i serveis en local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació i verificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys d’experiència i un equip humà excel·lent que reforça el lema de la nostra entitat “Persones al Servei de Persones”.