1 febrer, 2022

ICDQ arriba a un nou acord amb Accio Preventiva per potenciar l’activitat en Prevenció de Riscos Laborals.

Estem contents de poder comunicar el nou acord de col.laboració entre ICDQ i Accio Preventiva, una de les empreses més rellevants en l’activitat de Prevenció de Riscos Laborals.

Acord amb Acció Preventiva

Acció Preventiva està implicada en el desenvolupament i acompanyament de les organitzacions cap a l’excel·lència empresarial, vinculant la seguretat i salut dels treballadors amb el creixement i la millora competitiva de l’empresa.

Gràcies a aquesta col·laboració, reforcem el nostre coneixement intern en matèria preventiva per a oferir un millor servei en auditories de prevenció, seguretat i salut en el treball, igualtat i empresa saludable. Al mateix temps, ens ajuda a aconseguir un major posicionament i reconeixement empresarial a través dels nostres certificats.

Amb aquest projecte, pretenem que totes les empreses que formen part de ICDQ Group, a més de potenciar els principals actius empresarials a través de l’obtenció dels diferents certificats que actualment demanden els mercats, també podran aconseguir l’èxit preventiu.

Sobre ICDQ

ICDQ, continuem treballant per a poder oferir el millor, i amb aquesta nova unió, esperem ajudar els nostres clients a aconseguir l’èxit preventiu i empresarial.

Som una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per a oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys de recorregut.

ICDQ s’esforça, com el primer dia, per a continuar sent «Persones en el servei de persones»: aquesta premissa que ens identifica i que s’ha convertit en el nostre eslògan.