18 maig, 2021

Recentment el Servei Meteorològic de Catalunya, Meteocat, ha adjudicat a ICDQ l’auditoria de renovació de la certificació d’acord amb la norma ISO 9001.

El Servei Meteorològic de Catalunya, també denominat Meteocat, és una empresa pública adscrita a el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, encarregada de gestionar els sistemes d’observació i predicció meteorològics a Catalunya.

meteocat-iso-9001
meteocat-iso-9001

Renovar de nou aquesta certificació suposarà un reconeixement a l’esforç del Meteocat per seguir enfortint la seva cultura de compliment en l’organització de les millors pràctiques de gestió, tot això s’evidencia en l’excel·lent valoració, acceptació i reconeixement que rep el Meteocat a la societat Catalana i internacional.

Volem agrair novament a la Generalitat de Catalunya i els responsables del Meteocat que segueixin confiant en ICDQ per dur a terme aquest servei de certificació.

ISO 9001 i altres serveis que oferim a ICDQ

La Norma ISO 9001 és una norma internacional elaborada per l’Organització Internacional per a l’Estandardització (ISO) que s’aplica als Sistemes de Gestió de Qualitat d’organitzacions públiques i privades, independentment de la seva envergadura o activitat empresarial.

Les empreses mostren el seu interès per obtenir la certificació ISO 9001 per garantir als seus clients la qualitat dels seus productes i / o serveis. Per tant, el fet d’obtenir la certificació d’aquesta Norma comporta a un avantatge competitiu per a les empreses.

Si vols destacar respecte la teva competència, no dubtis a contactar-nos i t’assessorarem i informarem sobre els avantatges de les que gaudiràs amb qualsevol dels nostres serveis de certificació.

Som persones al servei de persones.