12 juny, 2018

El passat dia 27 d’abril ICDQ va fer l’entrega del certificat renovat corresponent al sistema de gestió ambiental en base a la norma ISO 14001 al Meliá Castilla de Madrid.

El certificat el van rebre el Sr. César López, Director Resident de Meliá Castilla i l’Adjunt a Direcció, Sr. Emilio J. Zamoro, de mans del Sr. David Galeote, CEO a ICDQ, i del Sr. Gustavo Rodríguez, Delegat d’ICDQ a la capital Espanyola.

icdq.es Melia_Castilla_2016_2L’auditoria de renovació es va realitzar durant el mes de desembre de 2015 i la certificació una vegada renovada avala el fort compromís de Meliá Castilla durant tres anys més.

L’Hotel Meliá Castilla està considerat com un dels establiments més emblemàtics de Madrid, que adopta la sostenibilitat com un element clau per contribuir a que el turisme segueixi sent un motor econòmic i apostant per la millora contínua intentant assegurar el futur des d’un ús responsable dels recursos.

La direcció del Meliá Castilla declara que el seu fort compromís i forma d’actuar contribueix a reforçar la relació amb els nostres grups d’interès, i així la certificació ISO 14001 d’ICDQ els diferencia i els posiciona com empresa responsable, estable, segura i atractiva per a tots aquells que s’apropen a aquest emblemàtic establiment Madrileny.

ICDQ, és una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per oferir un nou concepte a la prestació de serveis de certificació con tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client.

ICDQ, forma part de CDQ Group, present a través d’aquesta marca a nivell internacional, comptant amb clients als principals sectors d’activitat: Logística i Transport, Govern, Hostaleria i Restauració, Educació, Sanitat i Sectors Industrials, comptant amb clients a més de 10 països.

ICDQ porta a terme totes les seves activitats d’acord amb els principis d’imparcialitat, competència, responsabilitat, transparència, confidencialitat i resposta ràpida i eficaç a les necessitats dels nostres clients.