4 abril, 2022

ICDQ ha estat adjudicada per certificar a l’ajuntament de Marratxí el seu Sistema de Gestió de Qualitat.

ICDQ ha realitzat el servei d’auditoria per la certificació del Sistema de Gestió de Qualitat (ISO 9001) a l’Ajuntament de Marratxí.

L'Ajuntament de Marratxí es certifica de la ISO 9001 amb ICDQ.

Marratxí és un municipi de Mallorca que es troba en la comarca de Raiguer, i es conegut per les seves restes arqueològiques de diferents cultures que han estat presents en l’illa durant la prehistòria, com són les coves de Son Cós o la cova de Son Caulelles.

L’ajuntament de Marratxí, com administació local prestadora de serveis propera a la ciutadania, es conscient dels principis que han de garantir, i així ho assumeix com a prioritari.

Per aconseguir-ho, vol utilitzar aquesta certificació per a la seva agencia de col.locació i centre de formació que disposa l’ajuntament i per a la seva gestió de subvencions polítiques d’ocupació i assessorament d’emprenedoria.

En aquest sentit, d’implantació de la norma ISO 9001, com a projecte que es desenvolupa en el context de les seves polítiques de modernització, es una millor de la qualitat i transparència dels serveis públics.

Com a projecte que es desenvolupa en el context de les seves polítiques de modernització, la millora de la qualitat i transparència dels seus serveis públics, el compromís, la responsabilitat i la eficàcia, són alguns dels principis que han de garantir les Administracions Públiques en el compliment de les seves obligacions.

La ciutadania té dret a saber quins serveis es presten i a rebre’ls amb la major garantia de qualitat. Fer les coses bé i fer-les cada vegada millor, és la seva obligació.

Sobre ICDQ

A ICDQ estem orgullosos de poder realitzar la certificació i contribuir al fet que la transparència, el compromís, la responsabilitat i l’eficàcia continuïn sent una màxima a l’Ajuntament de Marratxí i la seva gestió.

Som una entitat de certificació, privada i independent amb vocació global i serveis en local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació i verificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys d’experiència i un equip humà excel·lent que reforça el lema de la nostra entitat “Personas al servei de Persones”.