11 juny, 2018

El passat dimecres, 29 de març, ICDQ va fer entrega del certificat corresponent al Sistema de Gestió de Qualitat en base a la norma ISO 9001 a la Plataforma d’Afectats per Hepatitis C. El certificat el va rebre el Sr. Damián Caballero, President de la Plataforma, de mans del Sr. David Galeote, CEO d’ICDQ, en presència d’un gran grup d’associats a la PLAFHC. L’acte es va realitzar en el Meliá Castilla de Madrid on també van estar presents el Sr. Gustavo Rodríguez, Director Comercial d’ICDQ, i Núria Palomares, Responsable de Comunicació.

La Plataforma d’Afectats per Hepatitis C, associació estatal des de 2014, actua en tots els territoris de l’Estat i porta gairebé 3 anys lluitant pels tractaments per l’Hepatitis C. Aquest certificat s’ha aconseguit després d’una intensa auditoria que ha analitzat tota l’organització de la PLAFHC (Junta Directiva, Recursos Humans, voluntariat, operacions, projectes, gestió de fons, gestió financera, imatge pública, etc.). Pel gran treball realitzat, la culminació exitosa del projecto i a arrel dels resultats, s’ha elaborat un pla de millora contínua.

ICDQ, entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, neix per oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client.

ICDQ porta a terme totes les seves activitats d’acord amb els principis d’imparcialitat, competència, responsabilitat, transparència, confidencialitat i resposta ràpida i eficaç a les necessitats dels nostres clients.

Amb l’entrega d’aquest certificat ICDQ reforça el seu compromís social impulsant a organitzacions com la PLAFHC i sensibilitzar a la societat per un futur millor per a les persones.

Des d’ICDQ volem donar l’enhorabona a la Plataforma de Afectados por Hepatitis C pel resultat d’un esforç i treball ben fet, així com la confiança depositada en els serveis d’auditoria i certificació d’ICDQ.

ICDQ_PLAFHC ISO 9001 ICDQ_PLAFHC ISO 9001 ICDQ_PLAFHC ISO 9001 ICDQ_PLAFHC ISO 9001