20 desembre, 2021

Bon dia a tots i totes,

El motiu del present comunicat és la presentació de David LLoret a l’staff directiu d’ICDQ en un lloc de nova creació, com a director de la nostra divisió internacional.

Amb experiència internacional a US, LATAM, Europa, Àfrica i Orient Mitjà. Visió perifèrica al sector de Business Assurance en treballar com a coordinador de QEHS a la indústria d’automoció, consultor, inspector, auditor, formador, revisor tècnic i els darrers 15 anys com a director de país i d’expansió internacional a l’àrea de Certificació, Inspecció i Gestió de Riscos. Key Account Manager als sectors d’Automoció, Aeroespacial, Oil & Gas, IT, RSC, Supply Chain i Defensa.

David té formació base en Ciències Biològiques a l’especialitat Ambiental, per la UA, Màster en Enginyeria i Gestió Mediambiental per la UPC, Diplomat en Gestió de Riscos per la UANL a Mèxic, Màster en Prevenció de Riscos Laborals, i formació com a auditor el 9001 , 14001, 45001, 27001 i 28000.

M’agradaria que l’acollíssiu com heu fet amb totes les persones que s’han anat incorporant a aquesta petita-gran família que som i que li sol·liciteu tota l’ajuda que sigui necessària per poder continuar creixent junts com fins ara.

Una abraçada,
Salutacions,
David Galeote