29 juliol, 2020

Un dels reptes d’aquesta dècada es la lluita contra el canvi climàtic. Un dels principals esculls d’acció per aquesta lluita es la de la eficiència energètica. Si podem ser una societat eficient, serem una societat neta que podrem plantejar tenir un món a curt termini. Per ICDQ, la eficiència energètica i l’ecologisme formen part del nostre ADN i estem orgullosos de contribuir en aquesta lluita a través de les nostres certificacions.

Es per això que estem contents d’anunciar al nostre blog que hem esdevingut socis Bronze del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya. Aquest Clúster es un ens de més de 160 associats que pertanyen a una gran diversitat de sectors i entorn i que tenen en comú la realització de productes o serveis relacionats amb l’eficiència energètica en els camps dels edificis, la mobilitat, els serveis públics, la indústria i la formació.

Podeu trobar més informació sobre el CEEC al seu Web: https://clusterenergia.cat/noticies/el-ceec-amplia-la-seva-cadena-de-valor-amb-la-certificadora-icdq/

Estem molt satisfets de formar part d’aquest projecte o contribuir a la construcció d’aquesta societat més eficient.