ICDQ signa amb AECPSA-CV un conveni de col·laboració per fomentar la certificació dels associats en els sistemes de gestió de qualitat ISO 9001, Gestió Mediambiental ISO 14001 i Gestió de Plagues A 16636.

Divendres passat, 5 d’abril, es va signar el conveni marc de col·laboració per fomentar la certificació dels associats de l’Asociación de Empresas de Control de Plagas y Sanidad Ambiental de la Comunidad Valenciana i ICDQ. El conveni el van firmar el presidente de l’Asociación AECPSA-CV, D. Juan Carlos Santiago i el CEO d’ICDQ, D. David Galeote Godás.

icdq-certificacion-iso-une-norma-empresa-certificadora-calidad-AECPSA-4

Les dues parts han acordat, per mitjà del conveni, establir un marc de col·laboració encaminat a la millora dels processos interns dels associats en matèria de gestió, qualitat i control de plagues, ajudant els seus membres en la millora de la seva competitivitat en el sector.

Els associats AECPSA-CV que es vulguin certificar en alguna o en totes les opcions es beneficiaran d’un tracte prioritari, així com d’importants de descomptes.

Els representants de les dues entitats s’han compromès amb la signatura del conveni a difondre i fomentar la competitivitat de les empreses de serveis del sector de Plagues.