25 març, 2021

ICDQ, entitat de certificació, s’adhereix a Forética, organització empresarial referent en l’àmbit de la sostenibilitat a Espanya. D’aquesta forma, es subscriu una aliança que permetrà a ambdues organitzacions seguir treballant en l’impuls dels aspectes ambientals, socials i de bon govern, associats a la responsabilitat social empresarial.

ICDQ, organització que compta amb 20 anys en el sector de l’avaluació de conformitat orienta totes les seves accions i dia a dia a aconseguir un món més sostenible i responsable. L’adhesió a Forética permetrà seguir treballant tant en l’àmbit mediambiental com en el de la igualtat d’oportunitats, àmbit en el qual ICDQ té una gran experiència.

David Galeote, director general d’ICDQ posa de manifest que “aquesta aliança ens permetrà fer un pas més en el nostre compromís amb la societat, a l’igual que ens permet alinear els nostres objectius amb iniciatives que contribueixen a l’acompliment dels ODS”.

Per la seva banda, Germán Granda, director general de Forética, afegeix: “La incorporació de ICDQ a Forética permetrà accedir a una àmplia xarxa empresarial per treballar conjuntament en el desenvolupament de la sostenibilitat: augmentant l’ambició, impulsant l’acció i desenvolupant aliances que potenciïn una reconstrucció sostenible i inclusiva “.

Sobre ICDQ

ICDQ, Institut de Certificació, S.L. és una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei a el client, celebrant aquest any 2021 els seus 20 anys de recorregut. ICDQ s’esforça, com el primer dia, per seguir sent «Persones a el servei de persones»: aquesta premissa que han convertit en el seu eslògan.

Sobre Forética

Forética és l’organització referent en sostenibilitat i responsabilitat social empresarial a Espanya. La seva missió és integrar els aspectes socials, ambientals i de bon govern en l’estratègia i gestió d’empreses i organitzacions. Actualment està formada per més de 200 socis.

Forética és el representant de World Business Council for Sustainable Development (WBCSD) a Espanya, i lidera el Consejo Empresarial Español para el Desarrollo Sostenible compost per 25 presidents i CEO de grans empreses espanyoles. A Europa, Forética és partner nacional de CSR Europe. A més, forma part de el Consell Estatal de RSE a Espanya.