25 març, 2021

ICDQ, entitat de certificació, s’adhereix a Forética, organització empresarial referent a l’àmbit de la sostenibilitat a Espanya. Així se subscriu una aliança que permetrà a totes dues organitzacions continuar treballant en l’impuls dels aspectes ambientals, socials i de bon govern, associats a la responsabilitat social empresarial.

ICDQ, organització que compta amb 20 anys al sector de l’avaluació de conformitat orienta totes les seves accions i dia a dia a aconseguir un món més sostenible i responsable. L’adhesió a Forètica permetrà continuar treballant tant a l’àmbit mediambiental com al de la igualtat d’oportunitats, àmbit en què ICDQ té una gran experiència.

David Galeote, director general d’ICDQ posa de manifest que “aquesta aliança ens permetrà fer un pas més en el nostre compromís amb la societat, igual que ens permet alinear els nostres objectius amb iniciatives que contribueixen a l’exercici dels ODS”.

Per part seva, Germán Granda, Director General de Forètica, afegeix: “La incorporació d’ICDQ a Forètica permetrà accedir a una àmplia xarxa empresarial per treballar conjuntament en el desenvolupament de la sostenibilitat: augmentant l’ambició, impulsant l’acció i desenvolupant aliances que potenciïn una reconstrucció sostenible i inclusiva”.

Sobre ICDQ

ICDQ, Institut de Certificació, S.L. és una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, celebrant aquest any 2021 els seus 20 anys de recorregut. ICDQ s’esforça, com el primer dia, per continuar sent «Persones al servei de persones»: aquesta premissa que han esdevingut el seu eslògan.

Sobre Forètica

Forètica és l’organització referent a la sostenibilitat i la responsabilitat social empresarial a Espanya. La seva missió és integrar els aspectes socials, ambientals i de bon govern en l’estratègia i la gestió d’empreses i organitzacions. Actualment està formada per més de 200 socis.

Forética és el representant del World Business Council for Sustainable Development (WBCSD) a Espanya, i lidera el Consell Empresarial Espanyol per al Desenvolupament Sostenible compost per 25 presidents i CEO de grans empreses espanyoles. A Europa, Forética és partner nacional de CSR Europe. A més, forma part del Consell Estatal de RSE a Espanya.