15 octubre, 2021

Recentment, la Mútua d’Accidents de Saragossa, ha adjudicat a ICDQ la Certificació de la ISO 50001.

L’ISO 50001 és una normativa internacional dedicada a implantar i desenvolupar una política energètica. L’objectiu principal és integrar la gestió de l’energia en tots els seus aspectes (activitats, productes o serveis). Aquest estàndard permet a les organitzacions millorar contínuament l’eficiència, reduir els costos relacionats amb energia, i l’emissió de gasos d’efecte hivernacle.

MAZ és una mútua d’àmbit nacional, present en totes les comunitats i ciutats autònomes de país. Milers d’empreses confien en els serveis de MAZ per a l’assistència dels seus treballadors, la gestió de les seves prestacions i la seva formació en temes de prevenció de riscos laborals. Té un compromís amb la cura mediambiental i per això, s’utilitza, entre d’altres instruments de qualitat, la norma ISO 50001 per a certificar el seu sistema de gestió energètica.

En ICDQ ens sentim orgullosos de poder realitzar la certificació d’aquesta norma i contribuir al fet que la gestió energètica segueixi sent una màxima per MAZ.

Sobre ICDQ
ICDQ, és una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei a el client, celebrant aquest any 2021 els seus 20 anys de recorregut. ICDQ s’esforça, com el primer dia, per seguir sent «Persones al servei de persones»: aquesta premissa que han convertit en el seu eslògan.

ICDQ realitzarà la certificació de la norma ISO 50001 de MAZ