15 octubre, 2021

Aquest mes d’octubre, l’Ajuntament de Madrid, ha adjudicat a ICDQ la Certificació d’auditoria dels sistemes de gestió per al Servei d’Assistència Municipal d’Urgències i Rescats, conegut com SAMUR.

Samur-Protecció Civil és un servei municipal d’atenció sanitària d’urgències i emergències, que presta els seus serveis a la ciutat de Madrid, que actua en l’àmbit municipal madrileny. Transparència, coordinació, compromís i responsabilitat són alguns dels principis que ha de garantir aquest tipus de serveis en el compliment de les seves obligacions de protecció civil. Aquest servei ha adjudicat a ICDQ la certificació de les normes ISO 9001, ISO 14001, ISO 22320, UNE 179002 I Reglament EMAS.

Totes aquestes normes estan relacionades amb els sistemes de gestió de la qualitat, seguretat i emergències, risc de el pacient i el Compromís amb el medi ambient.

En ICDQ estem contents de poder realitzar la certificació d’aquesta norma i contribuir al fet que la qualitat de la gestió i el compromís amb el medi ambient siguin una màxima per Samur-Protecció Civil. Una cosa que, sens dubte, es veu reflectit en la qualitat de el servei que rep el ciutadà.

Sobre ICDQ
ICDQ, és una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei a el client, celebrant aquest any 2021 els seus 20 anys de recorregut. ICDQ s’esforça, com el primer dia, per seguir sent «Persones al servei de persones»: aquesta premissa que han convertit en el seu eslògan.

ICDQ realitzarà la certificació de la norma ISO 9001, ISO 14001, ISO 22320, UNE 179002 I EMAS, de l’Ajuntament de Madrid i del seu Servei d’Assistència Municipal d’Urgències i Rescats