21 febrer, 2022

ICDQ realitzarà la certificació de les normes ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 de EOI, Escuela de Organización Industrial.

ICDQ ha estat adjudicada per a la realització del servei de les auditories de qualitat, medi ambient i salut en el treball de la Fundació EOI.

fundacion-eoi

La Escuela de Organización Industrial, va ser fundada després de l’acord entre els Ministeris d’Educació i Industria, convertint-se en la primera escola de negocis d’Espanya i una de les primeres d’Europa.

Amb més de 60 anys de trajectòria, l’EOI ha contribuït en la modernització de l’economia i indústria espanyola i en la formació d’importants directius d’Espanya, consolidant-se com a l’escola degana dels centres de coneixement i formació del país.

A més, és una empresa de recolza la creació d’una nova cultura empresarial, social, ètica y sostenible econòmicament.

La Fundació ha estat premiada en diverses ocasions reconeixent la seva llarga trajectòria en l’àmbit de la formació especialitzada i distingint el seu compromís en projectes socials.

Estem contents de poder formar part d’aquesta institució que compta amb tants anys d’experiència i història en l’àmbit econòmic i de la indústria i poder realitzar la certificació d’aquestes normes, contribuint que la qualitat d ela gestió i el compromís amb el medi ambient i la salut en el treball sigui una màxima per la Fundació EOI.

Sobre ICDQ

La transparència, la coordinació, el compromís i la responsabilitat són alguns dels principis que ha de garantir aquesta tipologia de serveis que caracteritzen a la nostre marca. Es per això que ICDQ vetlla per que es realitzi el compliment d’aquests valors.

Som una entitat de certificació, privada i independent amb vocació global i local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client.

La nostra experiència de més de 20 anys i l’equip humà excel.lent que hi ha darrere, reforça el lema de la nostra entitat “Persones al servei de Persones”