18 juny, 2021

A ICDQ creiem fermament en la Sostenibilitat i la Preservació del Medi Ambient i és per això pel que ens sentim orgullosos de poder contribuir a ell mitjançant les nostres certificacions.

Des de la ISO 26000 fins a la verificació de l’informe d’estat d’informació no financera.

Tenim una gran varietat de serveis que responen a les necessitats dels nostres clients en termes de sostenibilitat. Aquests Serveis van des de la ISO 26000, una auditoria de Responsabilitat Social Corporativa, fins a la verificació dels Estats d’Informació No Financera, un informe d’obligat compliment per a les empreses de més de 250 treballadors. Tots dos són serveis que ajuden a adquirir a les empreses que entren en aquest procés un compromís amb molts aspectes socials, entre ells la sostenibilitat i compromís amb el Medi Ambient.

També hi ha certificacions molt més específiques que avaluen un aspecte molt específic en què una empresa vol treballar perquè detecta que pot fer una gran millora.

La Reducció de la Petjada de Carboni

La reducció de la Petjada de Carboni o de la Petjada Hídrica són algunes de les accions que una empresa pot dur a terme per contribuir a la lluita contra el Canvi Climàtic.

Aquest seria el cas de Fraternidad Muprespa, que ha aportat el seu gra de sorra amb la Reducció de la Petjada de Carboni, aquest és el cas de Fraternidad Muprespa, empresa que ha reduït un 75% la seva petjada de Carboni en quatre anys passant de 1.338, 2 tones a 331,5 tones de CO2. Aquest any 2021, ha confiat en ICDQ per certificar que aquesta reducció segueix vigent.

ICDQ, empresa acreditada com a verificadora ambiental

La reducció de la Petjada de Carboni és una de les certificacions ambientals a les que pot optar una empresa. Cada empresa pot contribuir de diferents formes en la Lluita contra el canvi climàtic: pot ser a través d’una verificació de la Petjada de Carboni, la Petjada Hídrica, la Certificació Forestal, Cadena de Custòdia PEFC ™, la Certificació del Cicle de Vida.

ICDQ som una empresa acreditada com a verificadora ambiental així que si, com a empresa, esteu interessats en saber de quina forma us podem ajudar a contribuir en la Lluita Contra el Canvi Climàtic, contacteu amb nosaltres sense compromís.