logos01


ICDQ Group és la marca en la qual s’agrupen totes les nostres empreses. ICDQ Group neix amb la idea de dimensionar-se internacionalment i exportar el nostre knowhow. L’origen d’aquest conjunt d’entitats certificadores va ser l’any 2001 amb ICDQ Itàlia. Més tard, al 2003, es funda ICDQ Espanya, seguit al 2010 de ICDQ Albània, i al 2014, ICDQ Perú. La més recent és ICDQ Andorra que es va crear al 2016.

ICDQ Group, com a grup d’empreses que ofereixen serveis de certificació, té presència en l’àmbit internacional d’auditors especialitzats, multidisciplinars, altament qualificats i amb el coneixement i qualificació necessaris en el sector d’activitat concret a cada empresa a certificar i ofereix un servei de certificació dissenyat per a les necessitats específiques de cada organització. Som persones al servei de persones.

ICDQ Group disposa de clients als principals sectors d’activitat: Logística i Transport, Govern, Educació, Sanitat i Sectors Industrials, comptan amb clients en més de 10 països.

ICDQ Group té l’objetiu de capacitar i actualitzar permanentment al personal intern i extern de la certificació a través d’una formació contínua i específica, i es marca com a prioritat la satisfacció i la lleialtat de les organitzacions de clients, establint relacions basades en l’amistat i la transparència.

ICDQ Group porta a terme totes les seves activitats d’acord amb els principis d’imparcialitat, competència, responsabilitat, transparència, confidencialitat i resposta ràpida i eficaç a les necessitats dels nostres clients.

ICDQ Group està reconegut, autoritzat i acreditat per les principals organitzacions nacionals i internacionals. Garantim la correcta certificació de les normes nacionals i internacionals, d’acord amb el servei que necessita el client.


Les nostres empreses

logos05-150x125
logos02-150x125