21 maig, 2020

A ICDQ continuem creixent i evolucionant, obtenint així una gran presència com a entitat certificadora d’empreses públiques i de reconegut prestigi a la nostra societat.

Avui tenim el plaer de donar a conèixer una fantàstica notícia per a nosaltres : ICDQ serà l’empresa certificadora encarregada de dur a terme el servei de certificació de la norma ISO 9001 per al Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat).

És un orgull per a nosaltres que, institucions com Meteocat o com el Servei d’Emergències 112 de la Generalitat de Catalunya, juntament amb altres institucions, confiïn en una entitat de capital català acreditada per a certificació com a tercera part independent.

Volem agrair doncs a la Generalitat de Catalunya i els responsables del Meteocat que hagin confiat en ICDQ per portar a terme aquest servei de certificació.

ISO 9001 i altres serveis que oferim ICDQ

La Norma ISO 9001 és una norma internacional elaborada per l’Organització Internacional per a l’Estandardització (ISO) que s’aplica als Sistemes de Gestió de Qualitat d’organitzacions públiques i privades, independentment de la seva
envergadura o activitat empresarial.

Les empreses mostren el seu interès per obtenir la certificació ISO 9001 per garantir als seus clients la qualitat dels seus productes i / o serveis. Per tant, el fet d’obtenir la certificació d’aquesta Norma, esdevé un avantatge competitiu per a les empreses.

ICDQ, persones al servei de persones –> Aquesta premissa l’hem convertit en l’eslògan de l’empresa, com a entitat certificadora. Els serveis que oferim engloben tots els àmbits de normalització de sistemes de gestió de la qualitat. Realitzem auditories de Sistemes, Serveis, Sostenibilitat i Producte, seguint les normes nacionals i internacionals de certificació.

Si vols despuntar envers la teva competència, no dubtis a contactar-nos i t’assessorarem i informarem sobre els avantatges dels quals gaudiràs amb qualsevol dels nostres serveis.