11 juny, 2018

ICDQ ha fet entrega dels certificats de Qualitat i Medi Ambient a l’empresa Medioambiental Oitabén, S.L. Per l’acte d’entrega s’ha desplaçat fins a l’empresa situada a Vigo el nostre CEO, David Galeote, així com el responsable a Galícia, Jaime Rodrigo. Per part de Medioambiental Oitabén han rebut els certificats el seu Director d’Oficina Tècnica, Jose Villar, i Francisca Fernández, gerent de l’empresa. També van ser-hi presents tots els components de l’equip que han fet possible aquesta fita.

L’empresa Medioambiental Oitabén es dedica principalment a treballs de taller com la venda, instal·lació, reparació i manteniment de bombes i equips de bombeig, treballs de jardineria com creació, disseny i manteniment de piscines, llacs artificials, etc., i obres com pèrgoles i tractaments contra humitats.

La implantació d’un sistema de gestió de la qualitat segons la norma ISO 9001 permet a l’organització demostrar la seva capacitat per proporcionar productes o serveis que satisfacin els requisits del client i els reglamentaris aplicables. La certificació d’un sistema de gestió ambiental d’acord a la norma ISO 14001 ofereix la possibilitat de sistematitzar de manera senzilla els aspectes ambientals que es generen en cada una de les activitats que es desenvolupen a l’organització, a més de promoure la protecció ambiental i la prevenció de la contaminació.

Medioambiental Oitabén gràcies a aquestes normatives obté uns beneficis que es reflecteixen en els seus productes i els permet seguir creixent i millorant cada dia.