19 maig, 2022

L’Hospital Sant Rafael rep la certificació del Sistema de Gestió d’Igualtat d’Oportunitats en l’Empresa després de l’auditoria realitzada amb ICDQ.

L’Hospital Sant Rafael de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor ha obtingut la certificació de la norma SGI 20.10 del Sistema de Gestió d’Igualtat d’Oportunitats en l’Empresa per part de ICDQ després de realitzar l’auditoria.

ICDQ certifica SGI a l'Hospital Sant Rafael

Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesus – Hospital San Rafael.

L’Hospital Sant Rafael és un hospital concertat del Servei Català de la Salut (CatSalut) i gestionat per la institució catòlica de la Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús.

Amb més de 60 anys de funcionament, l’Hospital Sant Rafael té una llarga historia d’activitat sanitària en la qual destaca per la seva atenció a les patologies de l’aparell locomotor, en medicina interna i en psiquiatria, entre altres especialitats.

En l’actualitat, aquesta institució hospitalària és present en 27 països amb més de 350 centres i dispositius d’atenció sociosanitària, tot gràcies al lliurament i dedicació de més de 1.000 germanes, uns 11.000 professionals i nombrosos voluntaris.

L’Hospital Sant Rafael de Germanes Hospitalàries de Barcelona ha estat nomenat com un dels 50 millors hospitals d’Espanya dels centres hospitalaris en excel·lència en l’atenció.

Els objectius de l’atenció són els de diagnòstic, tractament, resolució mèdica o quirúrgica de les malalties tractades, seguiment i rehabilitació. Així mateix de les actuacions en promoció de la salut i educació sanitària.

SGI 20.10, Sistema de Gestió d’Igualtat d’Oportunitats en l’Empresa.

El certificat SGI indica que l’empresa certificada ha establert processos apropiats per a garantir la Igualtat d’Oportunitats en l’empresa, la Igualtat Retributiva i ha adoptat les mesures necessàries per a evitar la Discriminació i l’Assetjament Sexual i/o per raó de sexe, garantint la diversitat de les diferents identitats de gènere i la protecció de les persones mitjançant una correcta implementació d’accions que permetin tant prevenir com saber actuar en matèria d’Assetjament Sexual.

A més, la norma SGI 20.10, és compatible amb les normes actuals ISO d’estructura d’alt nivell com és el cas de l’ISO 45001.

Una de les màximes de qualsevol organització que lluiti per l’excel·lència és la retenció de talent. Està demostrat que deixar de costat el talent per una falta de garanties de la igualtat d’oportunitats és tancar portes a la millora contínua de l’organització i a tot allò que qualsevol persona pot aportar en aquest camí cap a l’excel·lència.

És per això que cada vegada més, les organitzacions estan preocupades per complir amb els estàndards relacionats amb els Sistemes de Gestió d’Igualtat, com és el cas de l’Hospital Sant Rafael de Barcelona.

Sobre ICDQ

Per a ICDQ és tot un repte poder proporcionar servei a un Hospital de referència com és el de Sant Rafael i ajudar-los a millorar en la implementació i desenvolupament dels Sistemes de Gestió d’Igualtat, a més d’estar contentes de veure com una institució tan important té interès per a promoure la inclusió, el respecte i la no discriminació per raons d’orientació sexual, identitat i/o expressió de gènere.

Som una entitat de certificació, privada i independent amb vocació global i serveis en local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació i verificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys d’experiència i un equip humà excel·lent que reforça el lema de la nostra entitat» Persones al servei de Persones».