12 juny, 2018

icdq.es ICDQ_Ayuntamiento_de_MadridEl Servei d’Inspecció de Consum, de l’Ayuntamiento de Madrid, ha adjudicat mitjançant concurs públic l’auditoria de renovació del certificat de gestió de la qualitat en base a la norma UNE-EN ISO 9001:2008.

Aquest certificat es renova tots els anys i això suposa un compromís de garantia de qualitat en el servei de control oficial de béns i serveis no alimentaris mitjançant la inspecció d’establiments comercials i activitats professionals, la realització d’actuacions d’investigació i la tramitació d’expedients sancionadors.

El certificat es va entregar a la senyora Pilar Martínez-Conde Pascual, Cap del Servei d’Inspecció de Consum, al senyor Fernando Aragón Hernando, Cap del Departament de l’Oficina Municipal de Consum i al senyor Luis Fernando González Molina, Cap d’Unitat de Procediment Sancionador i Assumptes Generals, de mans del senyor Gustavo Rodríguez, Delegat d’ICDQ a la capital Espanyola.

CDQ, és una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client.

ICDQ, forma part d’ICDQ Group, present a través d’aquesta marca a nivell internacional, comptant amb clients en els principals sectors d’activitat: Logística i Transport, Govern, Construcció, Educació, Sanitat i Sectors Industrials, comptant amb clients a més de 10 països.

ICDQ porta a terme totes les seves activitats d’acord amb els principis d’imparcialitat, competència, responsabilitat, transparència, confidencialitat i resposta ràpida i eficaç a les necessitats dels nostres clients.