26 abril, 2021

Divendres passat vam tenir l’oportunitat de participar en l’acte de lliurament de certificats a l’Autoritat Portuària de Vilagarcía. En aquest acte ICDQ va fer entrega de les certificacions ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 en matèria de gestió de la qualitat, gestió ambiental i la gestió de la seguretat i salut en el treball, respectivament.

Certificacion Autoridad Portuaria

La política de sostenibilitat de l’Autoritat Portuària de Vilagarcía persegueix aconseguir la màxima eficàcia en la gestió, de manera que posa el focus en facilitar serveis eficients, creant oportunitats per a la millora de la competitivitat i impulsant el desenvolupament econòmic de l’entorn dins d’un marc de creixement sostenible i va apostar per seguir donant passos en aquest sentit per tal de “fer del port un referent l’àmbit de el respecte mediambiental, una cosa especialment important donada la nostra estreta convivència amb altres sectors productius en un entorn natural tan valuós com la Ria d’Arousa”.

La certificació engloba al port activitats tan diverses com la gestió directa de serveis portuaris: senyalització marítima, subministrament d’energia elèctrica i aigua potable; L’escala de vaixells i el servei d’emmagatzematge; Activitats de seguretat i vigilància; La gestió d’ús de domini públic portuari: concessions i autoritzacions; La Infraestructura i inversió portuària.

En aquest acte de lliurament hi era present Jaume Rodrigo, CEO de CGN, David Galeote, CEO d’ICDQ, i Enric Nebot, director d’expansió i vendes de ICDQ juntament amb el President, Jose Manuel Cores Touris, i la directora, Begoña Mesejo Loureiro de l’Autoritat Portuària de Vilagarcía.

Precisament en aquest acte, també es va fer lliurament de la certificació Internacional de Sostenibilitat i Carbó (ISCC, per les sigles en anglès), en els abastos 1, 2 i 3 per part de CGN Certificació.

Aquestes certificacions suposen el reconeixement de la neutralitat climàtica i compromís amb la qualitat, la seguretat i la sostenibilitat de l’Autoritat Portuària de Vilagarcía.

Porto de Vilagarcía 16 d’abril de 2021.