11 juny, 2018

Bodega Iniesta obté la Certificació ISO 9001 i 14001.

El Director de desenvolupament de negoci d’ICDQ, Gustavo Rodríguez, feia entrega al conseller delegat de Bodega Iniesta, José Antonio Iniesta, i a Sonia García, responsable de Qualitat de Bodega Iniesta, del document oficial de les certificacions.

La norma ISO és un document que defineix les exigències, les especificacions, les directrius i les característiques de la sistemàtica a utilitzar per assegurar l’aptitud de l’ús de les matèries, els productes, els processos i els serveis.

Les normes internacionals garantitzen els productes i els serveis segurs, fiables i de bona qualitat. Per a les empreses aquesta normativa és de gran utilitat, ja que permet:
– Estratègies útils que permeten baixar el cost
– Augmentar la productivitat
– Reduïr errors

Aquesta normativa permet a Bodegas Iniesta accedir a nous mercats, ja que estableix condicions per als països en desenvolupament i ajuda a facilitar el lliure comerç i el comerç just en tot el món.

Gràcies a la certificació ISO, Bodegas Iniesta obté uns beneficis que se reflecteixen als seus productes i els permet seguir creixent dia a dia.

icdq.es Bodega Iniesta icdq.es Bodega Iniesta 2