9 agost, 2022

ICDQ ha estat l’entitat certificadora a realitzar l’auditoria de certificació a Hoteles Escuela de Canarias (HECANSA) dels Sistemes de Gestió de Qualitat i Medi Ambient.

El passat 27 de juliol, ICDQ va fer lliurament dels certificats de Qualitat i Medi Ambient als centres de formació d’Hecansa (Hoteles escuela Santa Cruz y Santa Brígida, Hotel Escuela Rural Los Casa de los Herrera, Bistró escuela Melenara y Hotel Escuela Rural Casa de los Camellos).

El director general d’Ordenació i Promoció Turística i conseller delegat d’Hoteles Escuela de Canarias, Ciprián Rivas, i el director gerent de Hecansa, José Juan Cárdenes, van rebre les certificacions de mans del gerent de l’empresa certificadora ICDQ, David Galeote; i del gerent de la consultoria Atlantec ISO, José Juan Santana.

Sobre HECANSA

Hoteles Escuela de Canarias (HECANSA) és un centre de formació adscrit a la Conselleria de Turisme, Indústria i Comerç del Govern de Canàries i el qual ofereix Formació Professional Dual, una metodologia que permet a l’alumne formar-se a través de l’adquisició de coneixements teòrics i pràctics aplicats des del primer dia amb clients reals.

Aquest centre compta amb un gran equip professional que aporten als alumnes les eines i coneixements necessaris per a formar-se com a futurs professionals de la Hotelería i la Restauració a través d’una metodologia innovadora en el qual fomenten l’ensenyament d’idiomes, en tecnologia de la informació i les comunicacions.

Gràcies a aquestes certificacions, Hotels Escola de Canàries avança en el marc europeu de qualitat en la Formació Professional i assegura el seu compromís amb la protecció del medi ambient a través d’una correcta gestió dels residus que genera la seva activitat.

A altre suposen el reconeixement a nivell internacional de les bones pràctiques realitzades i que provoca un augment de confiança per part de les persones que vulguin formar-se a través del sistema d’FP dual de Hecansa, referent i pioner en aquesta tipologia educativa.

Sobre ICDQ

Estem contents que ICDQ hagi estat triada per una empresa de formació tan important del nostre país per a ajudar-la a avançar en els seus plans de treballar una activitat turística cada vegada més sostenible i respectuosa amb el medi ambient i millorar en la formació de l’alumnat de Hecansa.

Som una entitat de certificació, privada i independent amb vocació global i serveis en local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació i verificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys d’experiència i un equip humà excel·lent que reforça el lema de la nostra entitat» Persones al servei de Persones». Neteja Copia el text