28 març, 2022

ICDQ ha estat adjudicada per a realitzar el servei d’auditoria de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per a la certificació de diversos dels seus Sistemes de Gestió i Serveis com l’ISO 9001, ISO 14001, ISO 14064-1:2018 i emissions de gasos efecte d’hivernacle.

FGC aposta una vegada més per ICDQ per a realitzar el servei d’auditoria de la certificació de serveis de verificació de l’inventari d’Emissions de Gasos d’Efecte d’Hivernacle, la certificació conforme a la norma ISO 14064-1:2018 així com la certificació de sistemes de gestió de les normes ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

fgc es certifica de nou amb ICDQ

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, FGC, és una empresa pública que va néixer en 1979 amb l’objectiu d’agrupar totes les línies de Catalunya que no eren de via ampla.

La companyia compta amb més de 40 anys d’experiència connectant el territori català, gestionant serveis ferroviaris, turístics i de muntanya, convertint-se en un referent en l’àmbit internacional com a consultors estratègics i tècnics en transport ferroviari i en gestió turística.

La primera línia que es va integrar en la xarxa va ser Barcelona-Vallès i la línia Llobregat-Anoia. Posteriorment es van anar agregant altres línies com el funicular de Gelida, el cremallera de Núria i els funiculars de Montserrat, fins a arribar a crear una xarxa ferroviària en les quals agrupa diferents línies de trens, funiculars, telefèrics, cremalleres, telecadires, telecabines i remuntis.

La missió principal per a FGC és donar resposta a les necessitats dels ciutadans i del territori, continuar evolucionant i ser proactius. És per això que compten amb un gran equip de professionals que ofereix servei enfocat a les persones i amb el màxim compromís.

Sobre ICDQ

Com FGC, ICDQ som activistes de la sostenibilitat, de la qualitat del servei, de la recerca i la innovació, de la tecnologia, la puntualitat i l’atenció als detalls. És per això que estem contents de poder aportar i contribuir en una empresa pública enfocada al transport de persones.

Som una entitat de certificació, privada i independent amb vocació global i serveis en local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació i verificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys d’experiència i un equip humà excel·lent que reforça el lema de la nostra entitat “Persones al Servei de Persones”.