ICDQ ha fet entrega del certificat de Qualitat ISO 9001 a COGAM Colectivo LGTB+ de Madrid, Centro Asociativo Pedro Zerolo. Per l’acte d’entrega s’ha desplaçat fins a l’organització, situada al Carrer Puebla de Madrid, el nostre CEO, David Galeote. Per part de COGAM ha rebut el certificat Raúl García, Gerent de l’organització.

COGAM és el col.lectiu LGTB+ de Madrid que porta més de 30 anys treballant per la igualtat de les persones LGTB+. És una de les entitats fundadores de la FELGTB i una de les impulsores des del principi del matrimoni igualitari a Espanya. A més a més, a COGAM es desenvolupen nombrosos projectes per sensibilitzar i fer visible la diversitat del col.lectiu LGTB+.

La implantació d’un sistema de gestió de la qualitat segons la norma ISO 9001 permet a l’organització demostrar la seva capacitat per a proporcionar productes o serveis que satisfacin els requisits de tota la seva comunitat i els reglamentaris aplicables.

Amb aquesta fita, COGAM reafirma el seu compromís de millora contínua i gràcies a aquesta normativa obté uns beneficis que es reflecteixen en els seus serveis i els permet seguir creixent i millorant dia a dia.

Enhorabona a tots els que formen part de l’organització pel seu treball en l’obtenció del certificat!