18 maig, 2021

Recentment el Servei Meteorològic de Catalunya, Meteocat, ha adjudicat a ICDQ l’auditoria de renovació de la certificació sobre la base de la norma ISO 9001.

El Servei Meteorològic de Catalunya, també anomenat Meteocat, és una empresa pública adscrita al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, encarregada de gestionar els sistemes d’observació i predicció meteorològics a Catalunya.

Renovar novament aquesta certificació suposarà un reconeixement a l’esforç del Meteocat per continuar enfortint la seva cultura de compliment en l’organització de les millors pràctiques de gestió, tot això s’evidencia en l’excel·lent valoració, acceptació i reconeixement que rep el Meteocat a la societat catalana. internacional.

Volem agrair novament a la Generalitat de Catalunya i els responsables del Meteocat que segueixin confiant en ICDQ per dur a terme aquest servei de certificació.

ISO 9001 i altres serveis que oferim a ICDQ

La Norma ISO 9001 és una norma internacional elaborada per l’Organització Internacional per a l’Estandardització (ISO) que s’aplica als sistemes de gestió de qualitat d’organitzacions públiques i privades, independentment de la seva envergadura o activitat empresarial.

Les empreses mostren el seu interès per obtenir la certificació ISO 9001 per garantir als seus clients la qualitat dels seus productes i/o serveis. Per tant, el fet d’obtenir la certificació d’aquesta Norma comporta un avantatge competitiu per a les empreses.

Si vols destacar respecte la teva competència, no dubtis en contactar-nos i t’assessorarem i informarem sobre els avantatges de què gaudiràs amb qualsevol dels nostres serveis de certificació.

Som persones al servei de persones.