11 gener, 2023

El Centro Nacional de Cirugía de Mínimo Acceso va rebre la certificació del Sistema de Gestió de Qualitat.

El passat 6 de gener, ICDQ va fer lliurament del certificat al Centro Nacional de Cirurgia de Mínimo Acceso en mans del director general de l’entitat, David Galeote, i del representant de ICDQ a Cuba, Otto Ermus.

El lliurament va ser presidit per David Galeote, director general de l’Institut de Certificació ICDQ, Otto Ermus, representant a Cuba, el director del centre, Dr. Julián Ruiz Torres, així com altres directius i personal de l’hospital.

El Centro Nacional de Cirugía de Mínimo Acceso situat a l’Havana, és el centre de referència nacional dedicat a la cirurgia mínimament invasiva i a l’endoscòpica terapèutica.

El centre brinda serveis mèdics a persones residents a Cuba i estrangers, i compten amb professionals altament qualificats i especialitzats en centres de prestigi internacional d’Europa, el Japó i els Estats Units, els quals enfronten amb alta garantia resolutiva.

Aquest important centre assistencial es caracteritza per la sensibilitat del seu personal i la satisfacció dels pacients, destacant-se la disciplina i l’ordre, constituint un exemple a seguir per la resta dels hospitals del país.

El CNCMA forma part de centres com el de l’Institut Superior de Ciències Mèdiques dedicat a la capacitació, entrenament i certificació dels metges especialistes nacionals i estrangers en el domini de les tècniques bàsiques i avançades de la cirurgia de mínim accés, com també de la Unitat de Ciència i Innovació Tecnològica encarregada de la confecció i execució de projectes de recerca i/o estudis controlats per a l’avaluació de tecnologies i patents en el camp de la cirurgia endoscòpica.

Aquesta certificació de reconeixement internacional respon al treball realitzat durant anys i que ha servit com a eina per a l’assoliment de la missió i la visió de l’organització i que són presents en la quotidianitat del centre per a donar resposta a les necessitats i expectatives dels pacients i treballadors.

Gràcies a aquest assoliment, el Centre Nacional de Cirurgia de Mínim Accés deixa en evidència la seva constant millora permanent dels serveis que s’ofereix i mantenint el prestigi que han aconseguit per la seva aposta en la sanitat.

Sobre ICDQ

Ens enorgulleix haver fet lliurament d’aquest certificat i proporcionar els nostres serveis a un centre sanitari de referència a Cuba i ajudar-los a millorar en la implementació i desenvolupament del Sistema de Gestió Qualitat, a més de demostrar el seu compromís amb la qualitat d’actuació per a donar compliment a la seva missió institucional i materialitzar la millora contínua.

ICDQ, som una entitat de certificació privada i independent amb vocació global i serveis en local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació, inspecció, verificació i validació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys d’experiència i un equip humà excel·lent que reforça el lema de la nostra entitat «Persones al servei de Persones».

Vídeo extret de l’emissió del Sistema Informatiu de la Televisió Cubana