20 agost, 2020

És agost però a ICDQ no parem. Volem que arribi setembre i els nostres clients descobreixin que, sobre la taula, tenen nous cursos i accions per millorar els seus processos i que ICDQ és l’empresa que necessiten per a això.

En aquesta ocasió posem en marxa el “Curs d’auditories de seguretat viària acord amb la Norma ISO 39001: 2012”. En aquest curs, a part de donar totes les nocions necessàries per entendre un procés d’auditoria d’aquesta norma, donem les claus per a la implementació d’un Sistema de Gestió de Seguretat Viària.

Aquest curs es realitzarà a l’acabat d’estrenar Campus Virtual de ICDQ pel que no serà necessari el desplaçament a les nostres oficines per realitzar aquest curs. Pensem que, d’aquesta manera, permetem que els nostres clients puguin formar-se de la forma més pràctica i adaptada als temps actuals.

El curs té una durada de 50 hores i s’inicia a l’octubre de l’any 2020. Podeu trobar tota la informació a la secció de ICDQ Learning i omplir el formulari per a més informació o inscripcions.