17 octubre, 2022

Cuatrecasas Gonçalves Pereira realitza de nou l’auditoria amb ICDQ per a renovar la seva Certificació DISCERT.

La signatura d’advocats internacional, Cuatrecasas, amb marca implantada a Espanya, Portugal i Amèrica Llatina, va realitzar el mes de juny passat l’auditoria anual per a renovar la certificació DISCERT que va iniciar amb ICDQ al març del 2020.

L’empresa compta amb un equip multidisciplinari de més de 1.700 professionals distribuïdes en les seves 27 oficines situades en diferents països i en les quals cobreix totes les disciplines del dret d’empresa, aplicant coneixement i experiència des d’una visió sectorial i enfocada a cada tipus de negoci.

Així doncs, Cuatrecasas s’ha convertit en un dels referents de l’advocacia de negocis, en les quals ofereix un servei jurídic basat en l’excel·lència, l’obtenció de resultats i el compromís amb el client i els seus interessos.

DISCERT

DISCERT és una marca registrada a nivell europeu que permet reconèixer a les empreses responsables amb la integració del personal amb discapacitat, mitjançant un procés d‘auditoria i verificació externa rigorós per una entitat independent sense interessos en el sector.

El Certificat Discert té diferents objectius, entre ells, reconèixer la responsabilitat social corporativa mitjançant la integració de les persones amb capacitats diferents en l’empresa, més enllà dels requisits establerts legalment.

Aquesta certificació permet obtenir a l’empresa un nivell de compromís puntuable en diferents àrees de gestió com puguin ser: Integració personal, mesures excepció, promoció en clients i proveïdors, compra preferent per a centres especials d’ocupació, integració de l’accessibilitat universal, trànsit de personal de centres especials d’ocupació a la companyia, Igualtat salarial, donatius, col·laboracions, etc.

Gràcies a l’obtenció i manteniment del Certificat Discert, s’evidencia el compromís, més enllà del mer compliment legal en la matèria en licitacions públiques, o per a l’obtenció d’ajudes de l’Administració Pública. Al mateix temps que millora la seva imatge corporativa davant els clients, consumidors, proveïdors i en general davant la societat.

En resum, la Certificació Discert farà que una organització gaudeixi del Reconeixement Social com a empresa compromesa amb la societat, mitjançant un segell absolutament independent i imparcial als interessos del sector.

ICDQ

Estem contents de formar part del compromís i responsabilitat social que té Cuatrecasas i la seva cerca constant a l’excel·lència empresarial i donant suport a la integració de persones amb diferents capacitats.

Som una entitat de certificació privada i independent amb vocació global i serveis en local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació, inspecció, verificació i validació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys d’experiència i un equip humà excel·lent que reforça el lema de la nostra entitat «Persones al servei de Persones».