14 juliol, 2020

A ICDQ continuem creixent i en aquesta ocasió tenim el plaer d’informar-vos sobre un nou conveni de col·laboració que hem signat al febrer d’aquest mateix
any 2020.

Es tracta del Conveni de Col·laboració entre ICDQ i l’Associació de Centres d’Ensenyament Professional de la província de les Illes Balears (CECAP ILLES BALEARS), on es detalla l’oferta i la prestació dels serveis d’ICDQ en benefici dels seus associats.

Els serveis de ICDQ que la CECAP es compromet a oferir als seus associats mentre el conveni sigui vigent, són:

✅ Certificació de Sistemes de Gestió de la Qualitat basat en la norma ISO 9001:2015. b.

✅ Certificació de Sistemes de Gestió Ambiental sobre la base de la norma ISO 14001: 2015 c.

✅ Certificació de Sistemes de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball sobre la base de la norma ISO 45001: 2.018.d.

✅ Altres normes de Certificació i esquemes auditables i certificables

Els associats de CECAP gaudiran d´unes condicions especials econòmiques en els serveis de certificació respecte les tarifes vigents d’ICDQ i amb una sèrie de prestacions addicionals de valor afegit i de garanties de servei que ICDQ ofereix com a empresa certificadora.

Respectant les nostres polítiques de empresa, d’ètica i rigor, a ICDQ ens comprometem a verificar, abans d’aplicar aquests avantatges, que el interessat pertany a l’Associació AESBA donant així només els avantatges a els seus associats potenciant la col·laboració sempre estreta d’ICDQ amb el món associatiu.

Estem molt orgullosos d’estar cada vegada més presents a les Illes Balears i haver signat aquest conveni i que els associats de la CECAP ILLES BALEARS se’n puguin beneficiar. Esperem continuar col·laborant durant molts i molts anys!