22 març, 2022

ICDQ durà a terme la certificació dels sistemes de gestió de Qualitat, Medi Ambient i Riscos per a la Seguretat del Pacient de AdmiraVisión.

AdmiraVisión ha confiat a realitzar els seus serveis d’auditoria per a la certificació dels seus Sistemes de Gestió de Qualitat, Medi Ambient i Gestió de Riscos per a la seguretat del pacient.

AdmiraVisión és un grup oftalmològic de referència a nivell nacional i internacional, dedicat a l’estudi de diagnòstic i tractament de totes i cadascuna de les malalties oculars, així com a la prevenció i tractament de lesions del sistema visual en l’àmbit laboral, esportiu i fins i tot en la llar.

La missió principal d’aquesta organització és oferir una assistència oftalmològica professional de màxima qualitat i complexitat tecnològica i vetllar per la salut visual de les persones de manera integral.

Des de la seva creació, el grup no ha deixat de créixer i incorporar centres de gran qualificació i utilitzar la més moderna tecnologia diagnòstica i terapèutica amb els recursos més avançats disponibles, buscant l’excel·lència total en el tracte personal.

AdmiraVisión compten amb un equip de professionals especialitzats en les diferents àrees de l’oftalmologia i amb una gran experiència en hospitals públics i docència, oferint un servei eficient i eficaç.

L’organització va implementar en 2004 el seu sistema de treball basat en la norma ISO 9001 i que més tard va ampliar iniciat el procés d’implantació de les normes ISO 14001 de medi ambient i UNEIX 179003 de seguretat del pacient.

Tant per a AdmiraVisión com per a la nostra empresa, la seguretat dels pacients és una de les principals preocupacions. Totes dues organitzacions tenim la mateixa missió i objectiu per l’excel·lència en la manera de treballar, en els protocols clínics i en la definició de processos i anàlisis de riscos que duu a terme tot l’equip de professionals.

Sobre ICDQ

En ICDQ estem contents de proporcionar servei d’auditoria especialitzada en l’àmbit sanitari i contribuir en el compromís com a empresa per la qualitat en el tractament assistencial, per la protecció, prevenció i acompliment ambiental, l’eficiència i la innovació tecnològica.

Som una entitat de certificació, privada i independent amb vocació global i serveis en local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació i verificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys d’experiència i un equip humà excel·lent que reforça el lema de la nostra entitat “Persones al Servei de Persones”.