25 abril, 2022

L’acord entre Circuit Parcmotor, ICDQ i Smart Energy & Renovable es presentarà institucionalment en un acte que tindrà lloc el 2 de juny

Circuit Parcmotor Castellolí serà el primer circuit de l’Estat espanyol que formarà empreses de transport de persones en conducció segura i sostenible i el primer circuit certificat amb la norma internacional ISO 39000:2013 de Sistemes de Gestió de la Seguretat Vial, tot gràcies a l’acord a què han arribat Parcmotor amb ICDQ i Smart Energy & Renovable.

A més, des del passat 30 de març, el circuit de Castellolí també disposa de la ISO 9001:2015 de Sistemes de Gestió de Qualitat, norma exigida pel Servei d’Ocupació de Catalunya per dur a terme formacions ocupacionals i que ha realitzat ICDQ. Això permetrà aprofitar les sinèrgies entre el propi circuit i l’edifici Campus Motor Anoia amb la clara voluntat de dotar de més oportunitats de formació el talent de la comarca i d’arreu del territori.

Acord ICDQ amb Parcmotor

Celebració del nou acord.

L’acord entre l’equipament anoienc Circuit Parcmotor, ICDQ i la companyia energètica Smart Energy & Renovable es presentarà institucionalment en un acte que tindrà lloc el 2 de juny a Circuit Parcmotor i que comptarà amb responsables de les tres empreses, representants polítics del territori i els líders de grans empreses del sector del transport i la mobilitat.

Les tres companyies, començaran a treballar aquest mes d’abril per oferir els seus serveis a empreses de transport de persones, de transport sanitari, de lloguer de cotxes i car sharing, de transport VTC, circuits automobilístics, centres de formació, empreses de serveis i altres activitats relacionades amb la mobilitat.

Sobre Parcmotor

Circuit Parcmotor és un complex de més de 800.000 metres quadrats dedicats a la indústria de l’automoció i la pràctica d’esports de motor situat a Castellolí (Anoia). Compta amb una pista de velocitat de 4.140 metres, una àrea off-road per a la pràctica de motocròs, trial i enduro, l’equipament Campus Motor i serveis com l’escola de conducció Fast Parcmotor o el circuit Karting Parcmotor.

Va ser creat l’any 2009 per la Federació Catalana de Motociclisme i la Generalitat de Catalunya i des del 2017 el gestiona l’empresa Gestió Parcmotor Castellolí SL. Les principals marques del sector automobilístic hi celebren periòdicament jornades de testing i presentacions, i acull tot tipus d’entrenaments i competicions oficials.

Sobre ICDQ

Amb aquesta col·laboració, ICDQ volem reforçar l’aposta per a treballar amb els millors experts sectorials en el nous models de mobilitat i la visió per a ser un referent en la certificació en les àrees la seguretat viària, donant un millor servei i valor afegit als nostres clients del sector de transports i mobilitat així com la formació continuada dels experts auditors.

Som una entitat de certificació, privada i independent amb vocació global i serveis en local que ofereix un avançat concepte en la prestació de serveis de certificació i verificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client, i amb més de 20 anys d’experiència i un equip humà excel·lent que reforça el lema de la nostra entitat» Persones al servei de Persones».