12 juny, 2018

ACORD DE COL.LABORACIÓ ENTRE ICDQ I PREVENCIONAR PERÚ

El passat 24 de maig de 2016, es va firmar l’acord de col.laboració entre les dues organitzacions a la ciutat de Lima, Perú.

PREVENCIONAR PERÚ, és l’edició peruana de PREVENCIONAR, mitjà de comunicació digital especialitzat en Prevenció de Riscos Laborals, l’objectiu del qual és la difusió i promoció d’una cultura segura i saludable, a través de les millors pràctiques de persones, empreses i institucions, esdevenint en l’actualitat la “més gran xarxa de comunicació en seguretat i salut d’Hispanoamèrica”.

A través d’aquest acord, ambdues organitzacions es comprometen a impulsar i dinamitzar conjuntament accions dirigides a potenciar l’adopció i certificació de sistemes de gestió de seguretat i salut en el treball, millorar la sensibilització i especialització de les persones i organitzacions a través de la impartició de cursos de formació, seminaris divulgatius, publicació d’articles tècnics, l’auspici i desenvolupament de congressos relacionats.

ICDQ, és una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client.

ICDQ, forma part de CDQ Group, present a través d’aquesta marca a nivell internacional, comptant amb clients en els principals sectors d’activitat: Logística i Transport, Govern, Hostaleria i Restauració, Educació, Sanitat i Sectors Industrials, comptant amb clients en més de 10 països.

 

icdq.es Acuerdo Prevencionar-ICDQ

Detall dels integrants a la reunió de treball, d’esquerra a dreta, el Sr. Jimmy Medina Espínola, Director de PREVENCIONAR PERÚ, el Sr. David Galeote, CEO d’ICDQ i el Sr. Carlo Brando Vargas, Gerent General d’ICDQ LATAM.

icdq.es Acuerdo Prevencionar-ICDQ

Detall de la firma del conveni amb el Sr. Jimmy Medina Espínola, Director de PREVENCIONAR PERÚ, i el Sr. Carlo Brando Vargas, Gerent General d’ICDQ LATAM.