12 juny, 2018

ACORD DE COL.LABORACIÓ ENTRE ICDQ I AES

El passat dia 19 de maig de 2016, es va signar l’acord estratègic entre les dues organitzacions a la ciutat de Cali, Colòmbia.

AES, ASOCIACION DE EMPRESAS SEGURAS, és una associació gremial sense ànim de lucre, de caràcter privat, i té per objectiu contribuir a millorar els nivells de seguretat, gestió, productivitat i desenvolupament de les empreses del sector productiu, mitjançant la certificació de sistemes de gestió derivats de normes i estàndards internacionals i la capacitació en temes de seguretat i protecció.

ICDQ, és una entitat de certificació, privada i independent amb vocació local i global, que neix per oferir un nou concepte en la prestació de serveis de certificació amb tres objectius: qualitat, professionalitat i alt grau de servei al client.

ICDQ, forma part de CDQ Group, present a través d’aquesta marca a nivell internacional, comptant amb clients en els principals sectors d’activitat: Logística i Transport, Govern, Hostaleria i Restauració, Educació, Sanitat i Sectors Industrials, comptant amb clients en més de 10 països.

Aquest acord pel desenvolupament de serveis de certificació entre ambdues organitzacions, addiciona els serveis de cada entitat en els actuals, a efectes de poder oferir un servei encara més global als potencials i actuals clients i, entre altres avantatges, permet posicionar en lideratge a la xarxa de països presents entre ambdós.

icdq.es Acuerdo AES-ICDQ_1

 Detall de la firma del conveni amb el Sr. Carlos Eduardo Farfán, President Executiu d’AES, i el Sr. David Galeote, CEO d’ICDQ.
 
 
icdq.es Acuerdo AES-ICDQ_2Detall dels integrants a la reunió de treball, d’esquerra a dreta, el Sr. David Galeote, CEO d’ICDQ, el Sr. Carlos Eduardo Farfán, President Executiu d’AES, el Sr. Carlo Brando Vargas, Gerent General d’ICDQ LATAM, el Sr. Santiago Enrique Sánchez, Vicepresident Tècnic d’AES i la Sra. Lina Marcela Valencia, Coord. de Certificació d’AES.